O NAMA

Preduzeće Procant S d.o.o. osnovano 2007 godine. Bavimo se uvozom, distribucijom i prodajom okova za nameštaj, repromaterijala, kant traka, frontova za nameštaj, a kao novi proizvod od 2018 uvrstili smo i laminat. Od osnivanja pa do danas svojim stalnim prisustvom i unapređenjem asortimana postali smo visoko rangirani u prodaji repromaterijala shodno zahtevima klijenata.

Dugogodišnja tradicija i inovativnost, ujednačen kvalitet i originalnost proizvoda osnovne su karakteristike našeg poslovanja i uspeha firme.

Odlični odnosi prema dobavljačima, kao i otvorenost za saradnju u svakom pogledu temeljne su vrednosti našeg uspešnog tima. Tako da ćete kod nas uvek za svaku preporuku dobiti okov našeg strateskog dobavljača renomiranog u celom svetu „HAFELE” okova, a potom i ostale ne manje zastupljene brendove.

Reputacija kod poslovnih saradnika, tradicija i iskustvo činioci su pouzdanosti i poverenja koje su nam ukazali naši mnogobrojni saradnici širom naše zemlje, a i van naših granica gde izvozimo naše proizvode

Pozivamo Vas da posetite naše maloprodajne objekte. Bilo da izrađujete sami neki komad nameštaja ili Vam treba stolar za preporuku potrudićemo se da zadovoljimo prohteve i najzahtevnijih klijenata.